Соус до качки по-пекінськи
До м'ясної страви обов'язково потрібно готувати соус. Тоді м'ясо буде смачнішим і апетитнішим.
Список ингредиентов
- сливове варення — 120 г
- цукор — 1,5 чайні ложки
- оцет — 1 чайна ложка
- чатні — 4 ст. ложки
Способ приготовления
Змішуємо варення, цукор, оцет, чатні до однорідності.
Потім ставимо на середній вогонь і готуємо поки суміш непочне густіти.
Залишаємо соус до охолодження.
Соус до качки по-пекінськи готовий. Смачного!
- Дата публикации: 25.11.16 - 17:26
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.