Тушені печериці

Тушені печериці використовують, як гарячу закуску. Подавати до столу краще з картопляним пюре. А наверх тушених грибів посипте зелену цибулю.

Список ингредиентов

  • печериці400 г
  • шинка50 г
  • часник3 зубчика
  • соняшникова олія40 мл
  • лимонний сік2 ст. ложки
  • чорний мелений перецьза маком
  • сільза смаком
  • петрушкапучок
  • сухарі2 ст. ложки

Способ приготовления

Шинку і часник дрібно нарізаємо.

Петрушку миємо, кришимо добавляємо до шинки. Додаємо до суміші сухарі і перемішуємо.

Цю масу додаємо до митих грибів, солимо, перчимо.

Перекладаємо на сковороду, добавляємо олію накриваємо кришку і тушимо до готовності.

Тушені печериці готові. Перед подачею до столу поливаємо лимонним соком. Смачного!