Брауні з сиром

Брауні при подачі чудово поєднується з морозивом, збитими вершками й сирним кремом. До того ж, він не складний в приготуванні та приємно здивує ваших гостей, своїм шоколадним смаком.

  • Основной ингредиент: сыр
  • Обобщенное название: брауни

Список ингредиентов

  • сир150 г
  • борошно пшеничне100 г
  • вершкове масло150 г
  • цукор200 г
  • курячі яйця6 шт
  • шоколад150 г
  • какао3 ст. ложки
  • ванільний цукор1 чайна ложка
  • сільдрібка

Способ приготовления

Розтоплюємо вершкове масло на паровій бані, додаємо шоколад та перемішуємо.

Беремо три яйця та 150 гр цукру, збиваємо до пишності.

Вливаємо в шоколадну суміш та перемішуємо.

Просіюємо борошно з розпушувачем та сіллю в шоколадну масу й замішуємо тісто.

До сиру додаємо решту цукру та яйця, все перемішуємо до однорідності.

Змазуємо вершковим маслом форму для запікання. Виливаємо половину шоколадного тіста, потім сиркову масу й поверх решту шоколадного тіста. Ставимо форму в розігріту духовку на 25-30 хвилин при 175-180 градусах.

Брауні з сиром готовий. Смачного!