Яблучний пиріг з корицею
Рум'яний, запашний яблучний пиріг готувати нескладно. Інгрідієнти для пирога завжди знайдуться на кухні. Коли добавити корицю, то смак буде не перевершений.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 1,5 стакана
- цукор — 1,5 стакана
- курячі яйця — 6 шт
- яблука — 4 шт
- кориця — за смаком
- лимонний сік — за смаком
Способ приготовления
Розділяємо яйця на жовтки і білки.
Жовтки розтираємо з цукром до однорідності.
Білки збиваємо до міцної піни і добавляємо до жовткової суміші.
Обережно, безперервно помішуючи, всипаємо борошно, щоб не погасити піну.
Яблука миємо, чистимо від серцевини і нарізаємо на дольки. Кладемо в тарілку і скроплюємо лимонним соком.
Обережно всипаємо дольки яблук, так, щоб були покриті тістом, добавляємо корицю.
Тісто виливаємо у підготовлену форму, вистелену пекарським папером і випікаємо в розігрітій духовці 35 хвилин при темпернатурі 180 градусів.
Яблучний пиріг з корицею готовий. Перед подачею до чаю розріжте на кусочки. Смачного!
- Дата публикации: 26.11.16 - 21:01
- Добавлен в кулинарную книгу: 0