Яблучний пиріг з корицею

Рум'яний, запашний яблучний пиріг готувати нескладно. Інгрідієнти для пирога завжди знайдуться на кухні. Коли добавити корицю, то смак буде не перевершений.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне1,5 стакана
  • цукор1,5 стакана
  • курячі яйця6 шт
  • яблука4 шт
  • корицяза смаком
  • лимонний сікза смаком

Способ приготовления

Розділяємо яйця на жовтки і білки.

Жовтки розтираємо з цукром до однорідності.

Білки збиваємо до міцної піни і добавляємо до жовткової суміші.

Обережно, безперервно помішуючи, всипаємо борошно, щоб не погасити піну.

Яблука миємо, чистимо від серцевини і нарізаємо на дольки. Кладемо в тарілку і скроплюємо лимонним соком.

Обережно всипаємо дольки яблук, так, щоб були покриті тістом, добавляємо корицю.

Тісто виливаємо у підготовлену форму, вистелену пекарським папером і випікаємо в розігрітій духовці 35 хвилин при темпернатурі 180 градусів.

Яблучний пиріг з корицею готовий. Перед подачею до чаю розріжте на кусочки. Смачного!