Швидке слойоне тісто

Слойоне тісто готується нескладно та швидко. Викоритстовують його для тортів в основному для "Наполеона" для слойків із різними начинками.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне4 стакани
  • молоко1 стакан
  • курячі яйця1 шт
  • маргарин400 г

Способ приготовления

Охолоджений маргарин подрібнюємо з борошном до однорідності.

До молока добавляємо яйце, дрібку солі змішуємо.

Яєчну суміш добавляємо до маргарина з борошном і ретельно перемішуємо ложкою.

Тісто розділяємо на 10 частин і кладемо в холодильник на 30 хвилин.

Потім тоненько розкатуємо і випікаємо в розігрітій духовці 10 хвилин при температурі 180 градусів.

Швидке слойоне тісто готове. Добавляємо начинки і готуємо т орти, пиріжки. Смачного!