Запечена щука у фользі

Готувати рибу в духовці у фользі не складно, а її м'ясо виходить ніжним та соковитим. Краще для цієї страви брати щуку вона дієтична і насичена корисними вітамінами.

  • Основной ингредиент: щука
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • щука1 шт
  • помідори3 шт
  • цибуля1 шт
  • лимон1 шт
  • соняшникова олія10 г
  • майонезза маком
  • спеції до рибиза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком
  • зелень1 пучок

Способ приготовления

Рибу чистимо від люски, нутрощів, зябер і ретельно миємо.

Змішуємо сіль, перець, спеції і натираємо рибу.

Зовнішню сторону щуки змазуємо майонезом.

Лимон нарізаємо на шматки, зелень подрібнюємо змішуємо і начиняємо щуку.

Помідори, цибулю чистимо, миємо і нарізаємо на кільця.

На деко для випікання вистилаємо фольгу і змазуємо олією. Викладаємо щуку а зверху покриваємо помідорами та цибулею. Добре загортуємо фольгу, щоб при випіканні не витікала рідина.

Ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів. Потім фольгу відкриваємо і випікаємо ще 15 хвилин до рум'яності.

Запечена щука у фользі готова. Викладаємо на велике блюдо і прикрашаємо половинками лимона, свіжими помідорами та огірками. Смачного!