Запечена щука у фользі
Готувати рибу в духовці у фользі не складно, а її м'ясо виходить ніжним та соковитим. Краще для цієї страви брати щуку вона дієтична і насичена корисними вітамінами.
Список ингредиентов
- щука — 1 шт
- помідори — 3 шт
- цибуля — 1 шт
- лимон — 1 шт
- соняшникова олія — 10 г
- майонез — за маком
- спеції до риби — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
- зелень — 1 пучок
Способ приготовления
Рибу чистимо від люски, нутрощів, зябер і ретельно миємо.
Змішуємо сіль, перець, спеції і натираємо рибу.
Зовнішню сторону щуки змазуємо майонезом.
Лимон нарізаємо на шматки, зелень подрібнюємо змішуємо і начиняємо щуку.
Помідори, цибулю чистимо, миємо і нарізаємо на кільця.
На деко для випікання вистилаємо фольгу і змазуємо олією. Викладаємо щуку а зверху покриваємо помідорами та цибулею. Добре загортуємо фольгу, щоб при випіканні не витікала рідина.
Ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів. Потім фольгу відкриваємо і випікаємо ще 15 хвилин до рум'яності.
Запечена щука у фользі готова. Викладаємо на велике блюдо і прикрашаємо половинками лимона, свіжими помідорами та огірками. Смачного!
- Дата публикации: 26.11.16 - 22:56
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)