Пиріжки з слойоного тіста

Пропонуємо приготувати простий та швидкий спосіб приготування смачних пиріжків з слойоного тіста. Начинка може бути — будь-яка, в нашому випадку, ми обрали грибну начинку з сиром.

Список ингредиентов

  • слойоне тісто500 г
  • гриби600 г
  • твердий сир100 г
  • вершкове масло50 г
  • цибуля1 шт
  • варена картопля1 шт
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Гриби нарізаємо на шматки. Цибулю подрібнюємо ножем. Обсмажуємо гриби та цибулю на сковороді з додаванням вершкового масла на протязі 10-15 хвилин. Далі, даємо масі охолонути.

Пропускаємо грибну масу й картоплю через мясорубку. Додаємо тертий сир, сіль, перець за смаком й перемішуємо.

Тісто розкачуємо й нарізаємо смужками, приблизно по 6 см в ширину. Начинку викладаємо на край смужки й закручуємо, защіплюючи при цьому краї.

Викладаємо пиріжки на деко для запікання. Ставимо пиріжки в розігріту духовку на 25-30 хвилин при температурі 200 градусів.

Дістаємо готові пиріжки з духовки й подаємо до столу, разом з чаєм або компотом. Смачного!