Торт з вишнями і сиром

Коли ми поєднаємо вишню з сиром для приготування торту, то смак буде не перевершеним. Торт буде дуже смачним, з ніжним кремом і легкою вишневою кислинкою.

  • Основной ингредиент: вишни
  • Обобщенное название: торт

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне150 г
  • курячі яйця2 шт
  • вершкове масло60 г
  • цукор7 ст. ложок
  • сир200 г
  • заморожені вишні200 г

Способ приготовления

Вершкове масло розтираємо з цукром.

Яйця розділяємо на жовтки і білки. Білки ставимо в холодильник а жовтки добавляємо да масляної маси і ретельно перемішуємо.

Потім додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Тісто перекладаємо у форму для випікання, роблячи бортики і ставимо в холодильник на 30 хвилин.

Вишні розморожуємо даємо стекти воді.

Сир розтираємо з цукром до однорідності.

Білки збиваємо міксером до стійкої піни. Додаємо їх до сиру і акуратно перемішуємо.

У форму з тістом кладемо вишні, посипаємо їх цукром і кладемо сирний крем, розрівнюючи.

Ставимо випікатися в розігріту духовку на 50 хвилин при температурі 180 градусів.

Торт з вишнями і сиром готовий. Перед подачею розріжте на шматки та притрусіть какао. Смачного!