Торт з вишнями і сиром
Коли ми поєднаємо вишню з сиром для приготування торту, то смак буде не перевершеним. Торт буде дуже смачним, з ніжним кремом і легкою вишневою кислинкою.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 150 г
- курячі яйця — 2 шт
- вершкове масло — 60 г
- цукор — 7 ст. ложок
- сир — 200 г
- заморожені вишні — 200 г
Способ приготовления
Вершкове масло розтираємо з цукром.
Яйця розділяємо на жовтки і білки. Білки ставимо в холодильник а жовтки добавляємо да масляної маси і ретельно перемішуємо.
Потім додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Тісто перекладаємо у форму для випікання, роблячи бортики і ставимо в холодильник на 30 хвилин.
Вишні розморожуємо даємо стекти воді.
Сир розтираємо з цукром до однорідності.
Білки збиваємо міксером до стійкої піни. Додаємо їх до сиру і акуратно перемішуємо.
У форму з тістом кладемо вишні, посипаємо їх цукром і кладемо сирний крем, розрівнюючи.
Ставимо випікатися в розігріту духовку на 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Торт з вишнями і сиром готовий. Перед подачею розріжте на шматки та притрусіть какао. Смачного!
- Дата публикации: 27.11.16 - 15:42
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)