Курячі гомілки запечені в духовці

Курячі гомілки запечені в духовці - дуже смачна та дієтична страва. Таке блюдо особливо готують, коли чекають на гостей.

Список ингредиентов

  • курячі гомілки6 шт
  • цибуля1 шт
  • картопля2 шт
  • солодкий перець2 шт
  • часник4 зубчика
  • чорний мелений перецьза маком
  • сільза смаком
  • вода100 мл
  • спеції до куркиза смаком
  • соняшникова олія20 мл

Способ приготовления

Курячі гомілки промиваємо холодною водою, просушуємо паперовим рушником. Натираємо спеціями, сіллю, перцем і залишаємо на 20 хвилин для маринування.

Картоплю, перець, цибулю чистимо, миємо і нарізаємо на кубики.

Часник чистимо, миємо і дрібно кришимо.

Промариновані гомілки обсмажуємо на олії.

Потім перекладаємо в глибоку форму для запікання і добавляємо покришені овочі, воду.

Ставимо запікатися в розігріту духовку на 45 хвилин при температурі 180 градусів до готовності.

Курячі гомілки запечені в духовці готові. Краще подавати до картопляного пюре. Смачного!