Курячі гомілки запечені в духовці
Курячі гомілки запечені в духовці - дуже смачна та дієтична страва. Таке блюдо особливо готують, коли чекають на гостей.
- Основной ингредиент: куриные голени
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- курячі гомілки — 6 шт
- цибуля — 1 шт
- картопля — 2 шт
- солодкий перець — 2 шт
- часник — 4 зубчика
- чорний мелений перець — за маком
- сіль — за смаком
- вода — 100 мл
- спеції до курки — за смаком
- соняшникова олія — 20 мл
Способ приготовления
Курячі гомілки промиваємо холодною водою, просушуємо паперовим рушником. Натираємо спеціями, сіллю, перцем і залишаємо на 20 хвилин для маринування.
Картоплю, перець, цибулю чистимо, миємо і нарізаємо на кубики.
Часник чистимо, миємо і дрібно кришимо.
Промариновані гомілки обсмажуємо на олії.
Потім перекладаємо в глибоку форму для запікання і добавляємо покришені овочі, воду.
Ставимо запікатися в розігріту духовку на 45 хвилин при температурі 180 градусів до готовності.
Курячі гомілки запечені в духовці готові. Краще подавати до картопляного пюре. Смачного!
- Дата публикации: 27.11.16 - 16:51
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.