М'ясний пиріг на кефірі

М'ясний пиріг з фаршем приготовлений на кефірі- дуже ситний і діабетичний. Такий пиріг зручно брати з собою для перекусу або для обіду на роботі.

  • Основной ингредиент: фарш
  • Обобщенное название: пирог

Список ингредиентов

  • фарш300 г
  • цибуля3 шт
  • борошно пшеничне1 стакан
  • курячі яйця2 шт
  • кефір1 стакан
  • соняшникова олія1 ст. ложка
  • сода1/2 чайної ложки
  • сільза смаком
  • розмаринза смаком
  • чебрецьза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

До кефіру додаємо соду і залишаємо на 5 хвилин.

Цибулю чистимо, миємо, нарізаємо і обсмажуємо на олії.

Потім до фаршу додаємо , прянощі, перець, сіль, обсмажену цибулю і перемішуємо.

До настояного кефіру додаємо просіяне борошно, яйце, сіль і замішуємо тісто.

Половину готового тіста переливаємо у глибоку, змазану маслом, форму для випікання. Викладаємо начинку і виливаємо решту тіста.

Запікаємо м'ясний пиріг у розігрітій духовці 40 хвилин при температурі 180 градусів. Коли пройде 20 хвилин випікання пиріг дістаньте і проткніть виделкою і ставте далі випікатися.

М'ясний пиріг на кефірі готовий. Смачного!