Круасани з листкового тіста

Найпопулярніша випічка у Франції - це дуже смачні та хрусткі круасани з листкового тіста. Їх обожнюють і полюбляють дорослі, діти до чаю або какао.

Список ингредиентов

  • листкове тісто500 г
  • борошно пшеничне1 дрібка
  • молоко50 мл
  • шоколад100 г
  • цукор1/2 чайної ложки

Способ приготовления

Пластину тіста розрізаємо на 3 прямокутника.

Кожен прямокутник потрібно розрізати на 2 частини по діагоналі, щоб вийшли трикутники з прямим кутом.

Шоколад розламуємо на частинки і викладаємо по 2 штучки на широку частину тіста.

Круасан згортуємо трубочкою з боку де начинка.

Викладаємо готові круасани хвостиком вниз на деко застелене пергаментом. Кулінарним пензликом змазуємо круасани молоком і посипаємо цукром.

Ставимо випікатися в розігріту духовку на 25 хвилин при температурі 180 градусів до золотистого кольору.

Круасани з листкового тіста готові. Подавайте до сніданку з кавою або чаєм. Смачного!