Круасани з листкового тіста
Найпопулярніша випічка у Франції - це дуже смачні та хрусткі круасани з листкового тіста. Їх обожнюють і полюбляють дорослі, діти до чаю або какао.
Список ингредиентов
- листкове тісто — 500 г
- борошно пшеничне — 1 дрібка
- молоко — 50 мл
- шоколад — 100 г
- цукор — 1/2 чайної ложки
Способ приготовления
Пластину тіста розрізаємо на 3 прямокутника.
Кожен прямокутник потрібно розрізати на 2 частини по діагоналі, щоб вийшли трикутники з прямим кутом.
Шоколад розламуємо на частинки і викладаємо по 2 штучки на широку частину тіста.
Круасан згортуємо трубочкою з боку де начинка.
Викладаємо готові круасани хвостиком вниз на деко застелене пергаментом. Кулінарним пензликом змазуємо круасани молоком і посипаємо цукром.
Ставимо випікатися в розігріту духовку на 25 хвилин при температурі 180 градусів до золотистого кольору.
Круасани з листкового тіста готові. Подавайте до сніданку з кавою або чаєм. Смачного!
- Дата публикации: 27.11.16 - 19:07
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.