Запечена щука з картоплею
Страви з риби дуже популярні. Особливо їх готують на великі свята . Рибу можна смажити. тушити, запікати, фарширувати. Сьогодні ми приготуємо запечену щуку з картоплею, так вона буде смачніша і апетитніша.
Список ингредиентов
- щука — 1 шт
- картопля — 5 шт
- цибуля — 2 шт
- спеції до риби — за смаком
- соняшникова олія — 20 г
- чорний мелений перець — за маком
- сіль — за смаком
- лимон — 1 шт
Способ приготовления
Рибу чистимо від люски, нутрощів, зябер і ретельно миємо.
Змішуємо сіль, перець, спеції і натираємо рибу і збризкуємо лимонним соком.
Картоплю миємо, чистимо і нарізаємо на дольки.
Цибулю чистимо, миємо і нарізаємо на кільця.
На деко для випікання вистилаємо фольгу і змазуємо олією. Викладаємо щуку а по боках нарізані овочі. Добре загортуємо фольгу, щоб при випіканні не витікала рідина.
Ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів. Потім фольгу відкриваємо і випікаємо ще 15 хвилин до рум'яності.
Запечена щука з картоплею готова. Викладаємо на велике блюдо і прикрашаємо половинками лимона. Смачного!
- Дата публикации: 28.11.16 - 11:56
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)