Тушена качка з морквою та цибулею
Тушковану качку з овочами можна готувати не тільки на свята але і кожного дня. Головне в пригтуванні страви не потріно лити багато води, так можна втратити смак м'яса.
Список ингредиентов
- качка — 1 шт
- цибуля — 2 шт
- морква — 2 шт
- часник — 4 зубчики
- хмелі-сунелі — за смаком
- чорний мелений перець — за маком
- чорний перець горошком — за смаком
- сіль — за смаком
- лавровий лист — 3 шт
- вода — 500 мл
Способ приготовления
Беремо готову тушку качки миємо холодною водою, розрізаємо на шматки та кладемо в утятницю. Заливаємо холодною водою, щоб покрило м'ясо і ставимо тушитися на вогонь.
Після тогог, як википить половина води добавляємо спеції, сіль.
Цибулю чистимо. миємо і дрібно нарізаємо.
Моркву чистимо, миємо і натираємо на крупній терці.
Овочі кладемо в утятницю тушимо, ще 25 хвилин під закритою кришкою до готовності. За 10 хвилин до кінця тушіння добавте дрібно рубаний часник і лавровий лист.
Тушена качка з морквою та цибулею готова. Ніжну та прянну качку подають разом з рисом або картоплею. Смачного!
- Дата публикации: 28.11.16 - 21:11
- Добавлен в кулинарную книгу: 0