Пиріжки з яблуками
Пиріжки з яблуками готувати нескладно та швидко. Головне, щоб були яблука солодких сортів. Пиріжки зручно брати з собою для перекусу на роботу до школи.
Список ингредиентов
- яблука — 5 шт
- борошно пшеничне — 800 г
- курячі яйця — 2 шт
- соняшникова олія — 250 мл
- сир — 500 г
- цукор — 200 г
- розпушувач — 15 г
- кориця — за смаком
Способ приготовления
Яйця розділяємо на жовтки та білки.
До сиру додаємо білки, олію, цукор, та розпушувач. Збиваємо все за допомогою міксера до однорідності. Далі, по частинах просіюємо борошно й замішуємо тісто.
Яблука миємо, чистим від шкірки та насіння. Натираємо на терці й додаємо корицю, все перемішуємо.
Тісто розділяємо на рівні частини. Розкатуємо кожну частину, викладаємо начинку й ліпимо пиріжки. Перекладаємо пиріжки на деко для запікання, змащуємо жовтками й ставимо в розігріту довку на 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
Пиріжки з яблуками готові. Подавати до столу разом з чашечкою чаю. Смачного!
- Дата публикации: 28.11.16 - 20:35
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.