Пиріжки з яблуками

Пиріжки з яблуками готувати нескладно та швидко. Головне, щоб були яблука солодких сортів. Пиріжки зручно брати з собою для перекусу на роботу до школи.

Список ингредиентов

  • яблука5 шт
  • борошно пшеничне800 г
  • курячі яйця2 шт
  • соняшникова олія250 мл
  • сир500 г
  • цукор200 г
  • розпушувач15 г
  • корицяза смаком

Способ приготовления

Яйця розділяємо на жовтки та білки.

До сиру додаємо білки, олію, цукор, та розпушувач. Збиваємо все за допомогою міксера до однорідності. Далі, по частинах просіюємо борошно й замішуємо тісто.

Яблука миємо, чистим від шкірки та насіння. Натираємо на терці й додаємо корицю, все перемішуємо.

Тісто розділяємо на рівні частини. Розкатуємо кожну частину, викладаємо начинку й ліпимо пиріжки. Перекладаємо пиріжки на деко для запікання, змащуємо жовтками й ставимо в розігріту довку на 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.

Пиріжки з яблуками готові. Подавати до столу разом з чашечкою чаю. Смачного!