Запечена щука в рукаві

Запечена щука в рукаві дуже корисна і дієтична страва. Рибка виходить ніжною і смачною. Теке блюдо прикрасить ваш святковий стіл і порадує гостей.

  • Основной ингредиент: щука
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • щука1 шт
  • спеції до рибиза смаком
  • вершкове масло30 г
  • майонезза смаком
  • цибуля1 шт
  • лимон1 шт
  • сільза смаком

Способ приготовления

Щуку чистимо від люски, внутрощів, промиваємо холодною водою і робимо декілька надрізів в подовж хребта.

Посипаємо рибу сіллю, спеціями, змазуємо майонезом. Ставимо в холодильник на ніч для маринування.

Цибулю чистимо, миємо, нарізаємо кільцями.

Масло беремо холодне і нарізаємо пластинами.

Лимонку миємо і нарізаємо тоненькими дольками.

В середину риби накладаємо цибулю, в надрізи вставляємо масло і лимон.

Рибу обережно перекладаємо в рукав для запікання, зав'язуємо і проколюємо голкою в декількох місцях.

Кладемо рукав з рибою на деко і ставимо в духовку запікатися на 1 годину при температурі 180 градусів.

Запечена щука в рукаві готова. До столу краще подавати теплою. Смачного!