Тушена качка з яблуками

Качку готують з різними начинками як солоними так і солодкими. Поєднання м'яса і фруктів надає неабиякого смаку та сочності.

  • Основной ингредиент: утка
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • качка1 шт
  • яблука5 шт
  • спеції до качкиза смаком
  • чорниц мелений перецьза смаком
  • вода500 мл
  • лавровий лист3 шт
  • сільза смаком
  • соняшникова олія50 г

Способ приготовления

Тушку качки миємо і витираємо паперовим рушником. Намазуємо качку спеціями, перцем, сіллю і залишаємо в холодильнику на 1 годину для маринування.

Яблука миємо, чистимо і нарізаємо на великі шматки.

Начиняємо тушку яблуками, зашиваємо і перекладаємо в утятницю. Наливаємо воду додаємо сіль, лавровий лист і тушимо 1 годину на маленькому вогні.

Після того, як качка звариться підсмажте її на олії з обох боків до золотистого кольору.

Тушена качка з яблуками готова. Подавати до столу гарячою.Смачного!