Тушена качка з яблуками
Качку готують з різними начинками як солоними так і солодкими. Поєднання м'яса і фруктів надає неабиякого смаку та сочності.
Список ингредиентов
- качка — 1 шт
- яблука — 5 шт
- спеції до качки — за смаком
- чорниц мелений перець — за смаком
- вода — 500 мл
- лавровий лист — 3 шт
- сіль — за смаком
- соняшникова олія — 50 г
Способ приготовления
Тушку качки миємо і витираємо паперовим рушником. Намазуємо качку спеціями, перцем, сіллю і залишаємо в холодильнику на 1 годину для маринування.
Яблука миємо, чистимо і нарізаємо на великі шматки.
Начиняємо тушку яблуками, зашиваємо і перекладаємо в утятницю. Наливаємо воду додаємо сіль, лавровий лист і тушимо 1 годину на маленькому вогні.
Після того, як качка звариться підсмажте її на олії з обох боків до золотистого кольору.
Тушена качка з яблуками готова. Подавати до столу гарячою.Смачного!
- Дата публикации: 29.11.16 - 15:53
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.