Пиріг з листкового тіста з грибами

Коли хочеться приготувати домашню випічку, чомусь стає так, лінь це робити. Але якщо, використовувати вже готове тісто, час приготування — різко зменшиться. Пиріг з листкового тіста з грибами — це дуже смачна випічка й підійде до будь- якого столу.

  • Основной ингредиент: грибы
  • Обобщенное название: пирог

Список ингредиентов

  • листкове тісто1 кг
  • гриби300 г
  • цибуля 2 шт
  • твердий сир300 г
  • соняшникова олія4 ст. ложки
  • сільза маком

Способ приготовления

Цибулю мілко подрібнюємо ножем.

Гриби миємо, чистимо й нарізаємо на шматки. Обсмажуємо цибулю й гриби на розігрітій сковороді з олією й сіллю, на середньому вогні 10 хвилин.

Сир натираємо на терці.

Тісто розділяємо на дві частини. Одну частину викладаємо в форму для запікання, потім гриби та цибулю. Далі, посипаємо сиром й накриваємо іншою частиною тіста, защіплюючи краї. Ставимо пиріг в духовку на 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.

Пиріг з листкового тіста з грибами готовий. Смачного!