Смажена щука

Смажена щука, на наш погляд, сама смачна річкова риба. Цю рибу, приготувати дуже просто та легко, а виходить вона соковитою, ніжною й до того ж — корисною.

  • Основной ингредиент: щука
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • щука1 кг
  • борошно пшеничне200 г
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком
  • соняшникова олія100 г

Способ приготовления

Щуку добре чистимо й промиваємо під водою.

Відрізаємо хвіст й голову, а решту частину нарізаємо на шматки товщиною приблизно 3-4 см.

Шматки солимо та перчимо за смаком. Далі, кожен шматок обвалюємо в борошні. Викладаємо рибу на розігріту сковороду з олією й обсмажуємо до золотистої скоринки з двох сторін, приблизно по 5-7 хвилин.

Смажена щука готова. Смачного!