Вишневий пиріг з пісочного тіста
Пиріг з пісочного тіста готувати нескладно. На смак вишневий пиріг виходить смачним з хрусткою скоринкою. Смакувати таку випічку краще з чашечкою гарячого чаю.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 300 г
- цукор — 200 г
- курячі яйця — 4 шт
- вершкове масло — 180 г
- соняшникова олія — 20 г
- вишні — 200 г
- розпушувач — 1 чайна ложка
- манка — 20 г
Способ приготовления
Яйця з цукром збивати міксером протягом 10 хвилин. При цьому цукор має повністю розчинитися.
Додатємо м'яке вершкове масло та збиваємо все до однорідності.
Потім додаємо 150 грам просіяного борошно і ретельно розмішуємо. Додаємо решту борошна та розпушувач і замішуємо тісто.
Вишні миємо та видаляємо кісточки.
Форму для пирога змащуємо олією та посипаємо манкою. Викладаємо у неї тісто та розрівнюємо поверхню. Зверху розкласти вишеньки. Помістити у розігріту духовку та випікати до готовності приблизно 35 хвилин при температурі 200 градусів.
Вишневий пиріг з пісочного тіста готовий. Перед подачею на стіл притрусіть цукровою пудрою.Смачного!
- Дата публикации: 30.11.16 - 19:59
- Добавлен в кулинарную книгу: 0