Вишневий пиріг з пісочного тіста

Пиріг з пісочного тіста готувати нескладно. На смак вишневий пиріг виходить смачним з хрусткою скоринкою. Смакувати таку випічку краще з чашечкою гарячого чаю.

  • Основной ингредиент: вишни
  • Обобщенное название: пирог

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне300 г
  • цукор200 г
  • курячі яйця4 шт
  • вершкове масло180 г
  • соняшникова олія20 г
  • вишні200 г
  • розпушувач1 чайна ложка
  • манка20 г

Способ приготовления

Яйця з цукром збивати міксером протягом 10 хвилин. При цьому цукор має повністю розчинитися.

Додатємо м'яке вершкове масло та збиваємо все до однорідності.

Потім додаємо 150 грам просіяного борошно і ретельно розмішуємо. Додаємо решту борошна та розпушувач і замішуємо тісто.

Вишні миємо та видаляємо кісточки.

Форму для пирога змащуємо олією та посипаємо манкою. Викладаємо у неї тісто та розрівнюємо поверхню. Зверху розкласти вишеньки. Помістити у розігріту духовку та випікати до готовності приблизно 35 хвилин при температурі 200 градусів.

Вишневий пиріг з пісочного тіста готовий. Перед подачею на стіл притрусіть цукровою пудрою.Смачного!