Підлива з печериць на молоці
Грибна підлива з печериць, завжди буде ароматною і надзвичайно смачною. А якщо її приготувати на молоці, то вона буде дуже ніжною .
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: подлива
Список ингредиентов
- печериці — 300 г
- цибуля — 2 шт
- молоко — 400 мл
- борошно пшеничне — 2 ст. ложки
- соняшникова олія — 50 г
- сметана — 2 ст. ложки
- морква — 1 шт
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Цибулю чистимо, миємо нарізаємо на кубики.
Моркву чистимо, миємо і нтираємо на крупній тертушці.
Овочі поєднуємо і обсмажуємо на олії.
Печериці миємо,нарізаємо кубиками. додаємо до овочів ітушимо під закритою кришкою 20 хвилин.
У молоці розмішуємо борошно, щоб небуло грудочок і виливаємо в сковороду солимо, перчимо за смаком і тушимо 10 хвилин.
Потім додаємо сметану, розмішуємо і доводимо до кіпіння і виключаємо. Даємо настоятися 10 хвилин і подаємо до столу разом з картопляним пюре.
Підлива з печериць на молоці готова. Смачного!
- Дата публикации: 30.11.16 - 20:24
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.