Підлива з печериць на молоці

Грибна підлива з печериць, завжди буде ароматною і надзвичайно смачною. А якщо її приготувати на молоці, то вона буде дуже ніжною .

Список ингредиентов

  • печериці300 г
  • цибуля2 шт
  • молоко400 мл
  • борошно пшеничне2 ст. ложки
  • соняшникова олія50 г
  • сметана2 ст. ложки
  • морква1 шт
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Цибулю чистимо, миємо нарізаємо на кубики.

Моркву чистимо, миємо і нтираємо на крупній тертушці.

Овочі поєднуємо і обсмажуємо на олії.

Печериці миємо,нарізаємо кубиками. додаємо до овочів ітушимо під закритою кришкою 20 хвилин.

У молоці розмішуємо борошно, щоб небуло грудочок і виливаємо в сковороду солимо, перчимо за смаком і тушимо 10 хвилин.

Потім додаємо сметану, розмішуємо і доводимо до кіпіння і виключаємо. Даємо настоятися 10 хвилин і подаємо до столу разом з картопляним пюре.

Підлива з печериць на молоці готова. Смачного!