Запечене куряче філе в сметані
Іноді із самих звичайних продуктів, можна приготувати кулінарні шедеври. Саме таким простим рецептом, ми й хочемо поділитися з вами. А готувати ми будемо куряче філе, запечене в сметані. Страва виходить дуже смачною, ніжною та запашною.
- Основной ингредиент: куриное филе
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- куряче філе — 700 г
- сметана — 300 г
- горілка — 100 г
- солодкий перець — 1 шт
- соняшникова олія — за смаком
- чорний мелений перець — за маком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Куряче філе миємо й нарізаємо на шматки. Обсмажуємо на розігрітій сковороді з соняшниковим маслом, на маленькому вогні протягом 10-15 хвилин.
Солодкий перець чистимо й нарізаємо соломкою, додаємо перець на сковороду. Потім наливаємо горілку, перчимо та солимо за смаком. Тушимо 5-7 хвилин, помішуючи.
Перекладаємо масу в форму для запікання, додаємо сметану й перемішуємо. Ставимо форму в розігріту духовку на 15 хвилин при температурі 150 градусів.
Запечене куряче філе в сметані готове. Смачного!
- Дата публикации: 30.11.16 - 20:37
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.