Фаршировані печериці на сковороді
Фаршировані печериці на сковороді - це дуже смачна дієтична страва. Як говорять в народі, закуска швидкого приготування.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: закуска
Список ингредиентов
- печериці — 7 шт
- цибуля — 1 шт
- мінеральна вода — 200 мл
- оливкова олія — 2 ст. ложки
- сметана — 2 ст. ложки
- твердий сир — 60 г
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Печериці миємо і вирізаємо ніжки, м'якіть для начинки.
Ніжки дрібно кришимо а м'якіть розминаємо вилкою і обсмажуємо на олії поки невипарується вода.
Цибулю чистимо, миємо , дрібно кришим.
Добавляємо до грибів, солимо, перчимо і смажимо до прозорого кольору цибулі. Добавляємо сметану, тушимо 5 хвилин під закритою кришкою і залишаємо до охолодження.
Начиняємо шапки печериць начинкою. У сковорідку добавляємо воду, нагріваємо на вогні, кладемо шапки, накриваємо кришку і тушимо 30 хвилин на маленькому вогні. Воду виливаємо і підсмажуємо гриби.
Гарячі гриби перекладаємо на тарілку і притрушуємо тертим сиром.
Фаршировані печериці на сковороді готові. До столу подавати разом з овочами. Смачного!
- Дата публикации: 01.12.16 - 20:23
- Добавлен в кулинарную книгу: 0