Фаршировані печериці на сковороді

Фаршировані печериці на сковороді - це дуже смачна дієтична страва. Як говорять в народі, закуска швидкого приготування.

Список ингредиентов

  • печериці7 шт
  • цибуля1 шт
  • мінеральна вода200 мл
  • оливкова олія2 ст. ложки
  • сметана2 ст. ложки
  • твердий сир60 г
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Печериці миємо і вирізаємо ніжки, м'якіть для начинки.

Ніжки дрібно кришимо а м'якіть розминаємо вилкою і обсмажуємо на олії поки невипарується вода.

Цибулю чистимо, миємо , дрібно кришим.

Добавляємо до грибів, солимо, перчимо і смажимо до прозорого кольору цибулі. Добавляємо сметану, тушимо 5 хвилин під закритою кришкою і залишаємо до охолодження.

Начиняємо шапки печериць начинкою. У сковорідку добавляємо воду, нагріваємо на вогні, кладемо шапки, накриваємо кришку і тушимо 30 хвилин на маленькому вогні. Воду виливаємо і підсмажуємо гриби.

Гарячі гриби перекладаємо на тарілку і притрушуємо тертим сиром.

Фаршировані печериці на сковороді готові. До столу подавати разом з овочами. Смачного!