Запечена щука в духовці
Не один святковий стіл не буває без рибної страви. Найпопулярніше і найкорисніше блюдо з річково, свіжої та запеченої риби.
Список ингредиентов
- щука — 2 кг
- вершкове масло — 25 г
- майонез — 3 ст. ложки
- цибуля — 1 шт
- спеції до риби — за смаком
- лимон — 1 шт
- морква — 1 шт
- сіль — за смаком
- соняшникова олія — 3 ст. ложки
Способ приготовления
Щуку чистимо від люски, внутрощів, промиваємо холодною водою і робимо декілька надрізів в подовж хребта.
Посипаємо рибу сіллю, спеціями, змазуємо майонезом.Залишаємо в холодильнику на ніч для маринування.
Цибулю і моркву чистимо, миємо, нарізаємо кільцями.
Масло беремо холодне і нарізаємо пластинами.
Лимонку миємо і нарізаємо тоненькими дольками.
В середину риби накладаємо цибулю з морквою, в надрізи вставляємо масло і лимон.
Кладемо рибу на деко, змазане олією і ставимо в духовку запікатися на 1 годину при температурі 180 градусів.
Запечена щука в духовці готова. До столу краще подавати теплою. Смачного!
- Дата публикации: 01.12.16 - 22:22
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.