Дріжджове тісто на пиріжки на воді
Дріжджове тісто на пиріжки на воді готувати нескладно. Щоб тісто вийшло пухким та еластичном, потрібно правильно розрахувати інгрідієнти, щоб його замісити.
- Основной ингредиент: сливочное масло
- Обобщенное название: тесто
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 1 кг
- вода — 500 мл
- курячі яйця — 3 шт
- цукор — 3 ст. ложки
- вершкове масло — 150 г
- свіжі дріжджі — 25 г
- сіль — за смаком
Способ приготовления
В тепле воду добавити 2 столові ложки цукру. Потім покласти дріжджі і 4 столові ложки борошна. Перемішати, накрити і поставити в тепле місце.
Після того, як опара підніметься вдвічі,додаємо збиті яйця з цукром і маслом.
Потім додаємо просіяне борошно, сіль і замішуємо тісто. Накриваємо полотенцем ставимо в тепле місце на 2 години.
Дріжджове тісто на пиріжки на воді готове. Беремо любу начинку і ліпимо пиріжки. Смачного!
- Дата публикации: 02.12.16 - 13:15
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.