Качка в гусятниці

М'ясо качки дуже смачне з нього можна приготувати безліч страв. Сьогодні ми буде готувати качку в гусятниці по старовинну рецепту.

  • Основной ингредиент: утка
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • качка1 шт
  • морква1 шт
  • цибуля 1 шт
  • оливкова олія3 ст. ложки
  • сушений чебрецьза смаком
  • лимон1 шт
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Тушку качки миємо і розрізаємо на шматки. Кладемо в тарілку додаємо сіль. перець , перемішуємо і обсмажуємо на сковороді.

Злегка обсмажені шматочки качки перекладаємо в гусятницю. змазану олією.

Цибулю чистимо. миємо, нарізаємо кубиками і кладемо в гусятницю.

Моркву миємо натираємо на тертушці і додаємо до качки.

Кладемо трішки сушеного чебрецю для аромату.

Цедру лимона натираємо на тертушці і кладемо в гусятницю.

Ставимо на середній вогонь і тушкуємо півтори години.

Качка в гусятниці готова. Подавати до столу гарячим з картопляним пюре. Смачного!