Філе курки в мультиварці
Філе курки в мультиварці - це дуже ніжна , смачна страва і до тогош дієтична. Соус до філе можна приготувати будь-який. Тоді страва буде соковита і апетитна.
- Основной ингредиент: куриное филе
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- куряче філе — 800 г
- соєвий соус — 5 ст. ложок
- спеції до курки — за смаком
- сіль — за смаком
- вершкове масло — 20 г
Способ приготовления
Філе промиваємо холодною водою, просушуємо паперовим рушником.
В глибоку тарілку наливаємо соєвий соус додаємо спеції, сіль. Кладемо туди філе і ретельно перемішуємо. Накриваємо кришкою і ставимо на 2 години в холодильник для маринування.
Мариноване філе перкладаємо у чашу мультиварки, змащену маслом. Накриваємо кришкою і ставимо режим "Випічка". Між шматочками залиште простір, щоб у процесі приготування вони несклеїлись.
Через 10 хвилин філе переверніть на інший бік і готуйте ще 25 хвилин.
Далі увімкніть режим "Підігрів" на 15 хвилин.
Філе курки в мультиварці готове. До столу краще подавати з салатом свіжих овочів. Смачного!
- Дата публикации: 02.12.16 - 15:25
- Добавлен в кулинарную книгу: 0