Філе курки в мультиварці

Філе курки в мультиварці - це дуже ніжна , смачна страва і до тогош дієтична. Соус до філе можна приготувати будь-який. Тоді страва буде соковита і апетитна.

Список ингредиентов

  • куряче філе800 г
  • соєвий соус5 ст. ложок
  • спеції до куркиза смаком
  • сільза смаком
  • вершкове масло20 г

Способ приготовления

Філе промиваємо холодною водою, просушуємо паперовим рушником.

В глибоку тарілку наливаємо соєвий соус додаємо спеції, сіль. Кладемо туди філе і ретельно перемішуємо. Накриваємо кришкою і ставимо на 2 години в холодильник для маринування.

Мариноване філе перкладаємо у чашу мультиварки, змащену маслом. Накриваємо кришкою і ставимо режим "Випічка". Між шматочками залиште простір, щоб у процесі приготування вони несклеїлись.

Через 10 хвилин філе переверніть на інший бік і готуйте ще 25 хвилин.

Далі увімкніть режим "Підігрів" на 15 хвилин.

Філе курки в мультиварці готове. До столу краще подавати з салатом свіжих овочів. Смачного!