Пляцок з яблуками і пудингом
Пляцок з яблуками і пудингом дуже смачна випічка з хрусткою скоринко. Для начинки краще брати яблука кисло- солодких сортів.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 300 г
- курячі яйця — 3 шт
- яблука — 500 г
- цукор — 200 г
- вершкове масло — 250 г
- молоко — 500 мл
- розпушувач — 2 чайні ложки
- пудинг — 2 пачки
- сіль — дрібка
Способ приготовления
Змішуємо яйця з цукром до однорідності.
В просіяне борошно добавляємо яйця збиті з цукром, розпушувач, розтоплене масло, сіль і замішуємо тісто. Розділяємо на дві нерівні частини і обматуємо плівкою. Меншу частину кладемо в морозильну камеру а більшу в холодильник на півгодини.
Яблука миємо, чистимо від серцевини і нарізаємо на дольки.
Пудинг заварюємо в молоці з цукром і охолоджуємо. Збиваємо 50 грам масло, добавляючи до нього пудинг поступово .
Більшу частину тіста розкатуємо і викладаємо у форму для випікання роблячи бортики. Тісто проколюємо виделкою і викладаємо на нього яблука. Потім насипаємо крем а поверх начинки натираємо другу частину тіста великою тертушкою.
Пиріг ставимо в розігріту духовку на 45 хвилин при температурі 190 градусів.
Пляцок з яблуками і пудингом готовий. Смачного!
- Дата публикации: 02.12.16 - 16:23
- Добавлен в кулинарную книгу: 0