Пляцок з яблуками і пудингом

Пляцок з яблуками і пудингом дуже смачна випічка з хрусткою скоринко. Для начинки краще брати яблука кисло- солодких сортів.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне300 г
  • курячі яйця3 шт
  • яблука500 г
  • цукор200 г
  • вершкове масло250 г
  • молоко500 мл
  • розпушувач2 чайні ложки
  • пудинг2 пачки
  • сіль дрібка

Способ приготовления

Змішуємо яйця з цукром до однорідності.

В просіяне борошно добавляємо яйця збиті з цукром, розпушувач, розтоплене масло, сіль і замішуємо тісто. Розділяємо на дві нерівні частини і обматуємо плівкою. Меншу частину кладемо в морозильну камеру а більшу в холодильник на півгодини.

Яблука миємо, чистимо від серцевини і нарізаємо на дольки.

Пудинг заварюємо в молоці з цукром і охолоджуємо. Збиваємо 50 грам масло, добавляючи до нього пудинг поступово .

Більшу частину тіста розкатуємо і викладаємо у форму для випікання роблячи бортики. Тісто проколюємо виделкою і викладаємо на нього яблука. Потім насипаємо крем а поверх начинки натираємо другу частину тіста великою тертушкою.

Пиріг ставимо в розігріту духовку на 45 хвилин при температурі 190 градусів.

Пляцок з яблуками і пудингом готовий. Смачного!