Тушена щука в сметані

Нескладний рецепт із щуки в сметані ми можемо приготувати на вечерю. Порадуйте своїх рідних таким смачним блюдом.

  • Основной ингредиент: щука
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • щука1 кг
  • цибуля4 шт
  • сметана3 стакани
  • цукор1 чайна ложка
  • лавровий лист2 шт
  • чорний перець горошком4 шт
  • сіль1 чайна ложка
  • вода200 г

Способ приготовления

Щуку промиваємо під теплою водою, чистимо, відрізаємо голову. Випотрошуємо і розрізаємо на шматки.

Цибулю чистимо, миєио і дрібно кришимо.

Шматки риби кладемо в каструлю, додаємо цибулю, лавровий лист, перець, сіль і цукор за смаком.

До 1 стакана сметани додаємо воду перемішуємо і виливаємо в каструлю.

Варимо під закритою кришкою 40 хвилин на маленькому вогні.

Потім добавляємо решту сметани і тушимо 20 хвилин.

Тушена щука в сметані готова. Смачного!