Торт без випічки з желем

Торт з желе - це набагато менш калорійне ласощі. Такі торти краще готувати в спекотні літні дні, вони прекрасно освіжають.

  • Основной ингредиент: желе
  • Обобщенное название: торт

Список ингредиентов

  • желе3 пакета
  • желатин25 г
  • сметана500 г
  • печенье200 г

Способ приготовления

Желе з різними смаками заварюємо охолоджуємо , ставимо в холодильник на ніч.

Беремо готове желе нарізаємо кубиками і змішуємо в мисці.

Сметану збиваємо з цукром за допомогою міксера до однорідності.

Желатин розводимо у воді і добавляємо до сметани.

Форму для торту застилаємо харчовою плівкою. Висипаємо туди желе і заливаємо сметанною масою. З верху викладаємо печиво і ставимо в холодильник на 1 годину.

Торт дістаємо з холодильника опускаємо форму в кипяток і викладаємо торт на тарілку вверх дном.

Торт без випічки з желе готовий. Смачного!