Запечена щука
На дворі піст і саме час готувати пісні страви. Сьогодні ми будемо готувати дуже смачну і апетитну запечену щуку з овочами.
Список ингредиентов
- щука — 2 кг
- морква — 1 шт
- цибуля — 1 шт
- картопля — 5 шт
- приправа до риби — за смаком
- лимон — 1 шт
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Щуку чистимо від люски, внутрощів, промиваємо холодною водою і робимо декілька надрізів в подовж хребта.
Посипаємо рибу сіллю, спеціями, змазуємо і залишаємо в холодильнику на 1 годину для маринування.
Цибулю, картоплю і моркву чистимо, миємо, нарізаємо кільцями.
Лимонку миємо і нарізаємо тоненькими дольками.
В середину риби накладаємо цибулю з морквою, в надрізи вставляємо картоплю і лимон.
Кладемо рибу на деко, змазане олією і ставимо в духовку запікатися на 1 годину при температурі 180 градусів.
Запечена щука готова. До столу краще подавати теплою. Смачного!
- Дата публикации: 03.12.16 - 22:06
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.