Запечена щука

На дворі піст і саме час готувати пісні страви. Сьогодні ми будемо готувати дуже смачну і апетитну запечену щуку з овочами.

  • Основной ингредиент: щука
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • щука2 кг
  • морква1 шт
  • цибуля 1 шт
  • картопля5 шт
  • приправа до рибиза смаком
  • лимон1 шт
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Щуку чистимо від люски, внутрощів, промиваємо холодною водою і робимо декілька надрізів в подовж хребта.

Посипаємо рибу сіллю, спеціями, змазуємо і залишаємо в холодильнику на 1 годину для маринування.

Цибулю, картоплю і моркву чистимо, миємо, нарізаємо кільцями.

Лимонку миємо і нарізаємо тоненькими дольками.

В середину риби накладаємо цибулю з морквою, в надрізи вставляємо картоплю і лимон.

Кладемо рибу на деко, змазане олією і ставимо в духовку запікатися на 1 годину при температурі 180 градусів.

Запечена щука готова. До столу краще подавати теплою. Смачного!