Салат з свіжих шампіньйонів

Наступають свята і ми хочемо приготувати, щось легке і оригінальне. Сьогодні ми будемо робити смачний, ситний салат з шампіньйонів і капусти.

Список ингредиентов

  • печериці200 г
  • цибуля1 шт
  • пекінська капуста200 г
  • часник2 зубчика
  • соєвий соус3 ст. ложки
  • оливкова олія3 ст. ложки
  • лимон1 шт
  • зелена цибуляза смаком
  • кінзаза смаком
  • кріпза смаком
  • цукорза смаком
  • сільза смаком
  • чорнин мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Шампиньйони чистимо, миємо і нарізаємо пластинами.

Готуємо маринад. В мисці змішуємо соєвий соус, олію, подрібнений часник, сік лимона. Приправляємо сіллю, цукром, перцем за смаком і ретельно перемішуємо.

Заправляємо гриби соусом перемішуємо і ставимо в холодильник на 1 годину для маринування.

Капусту миємо, дрібно нарізаємо і добавляємо до маринованих грибів.

Салат з свіжих шампіньйонів готовий. Перед подачею до столу притрусіть салат нарізаною зеленню зеленою цибулею, кінзою, кропом. Смачного!