Запечене куряче філе в духовці
Багато хто, полюбляє запечене куряче філе в духовці. Особливо, коли філе в паніровці з сиром. Це дуже смачна та проста страва. Твердий сир придає курячому філе соковитості.
- Основной ингредиент: куриное филе
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- куряче філе — 500 г
- твердий сир — 200 г
- панірувальні сухарі — 1/2 стакана
- італійські спеції — за смаком
- курячі яйця — 1 шт
- чорний мелений перець — за маком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Твердий сир натираємо на терці.
Куряче яйце збиваємо до пишності додаємо сіль, перець та спеції за смаком.
Сир змішуємо з сухарями.
Куряче філе нарізаємо на шматки. Кожен шматок опускаємо в яйце, а потім обвалюємо в сухарях з сиром. Далі, викладаємо шматки на деко для запікання.
Ставимо деко в розігріту духовку на 30-35хвилин при температурі 180 градусів.
Запечене куряче філе в духовці готове. Смачного!
- Дата публикации: 04.12.16 - 15:30
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.