Підлива з шампіньйонів і курки

Підлива з шампіньйонів і курячої грудки дуже смачний рецепт. За своїм смаком підлива нагадує жульєн. Блюдо виходить ніжним, насиченим і апетитним.

Список ингредиентов

  • курячі грудки500 г
  • шампіньйони300 г
  • сметана4 ст. ложки
  • цибуля1 шт
  • сільза смаком
  • суха зеленьза маком
  • соняшникова олія15 г

Способ приготовления

Куряче м'ясо миємо, просушуємо і нарізаємо на невеликі шматки. Обсмажуємо на олії до золотистого кольору.

Шампіньйони чистимо, миємо і нарізаємо на пластини. Обсмажуємо на розігрітій з олією сковороді 5 хвилин.

Цибулю чистимо, миємо і шаткуємо, добавляємо до грибів і обсмажуємо до золотистого кольору цибулі.

Потім додаємо гриби з цибулею до курки і обсмажуємо 5 хвилин на повільному вогні.

До суміші додаємо сметану, трохи води добре перемішуємо. Солимо, посипаємо сухою зеленню, накриваємо кришкою і тушимо 20 хвилин.

Підлива з шампіньйонів і курки готова. Смачного!