
Підлива з шампіньйонів і курки
Підлива з шампіньйонів і курячої грудки дуже смачний рецепт. За своїм смаком підлива нагадує жульєн. Блюдо виходить ніжним, насиченим і апетитним.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: подлива
Список ингредиентов
- курячі грудки — 500 г
- шампіньйони — 300 г
- сметана — 4 ст. ложки
- цибуля — 1 шт
- сіль — за смаком
- суха зелень — за маком
- соняшникова олія — 15 г
Способ приготовления
Куряче м'ясо миємо, просушуємо і нарізаємо на невеликі шматки. Обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
Шампіньйони чистимо, миємо і нарізаємо на пластини. Обсмажуємо на розігрітій з олією сковороді 5 хвилин.
Цибулю чистимо, миємо і шаткуємо, добавляємо до грибів і обсмажуємо до золотистого кольору цибулі.
Потім додаємо гриби з цибулею до курки і обсмажуємо 5 хвилин на повільному вогні.
До суміші додаємо сметану, трохи води добре перемішуємо. Солимо, посипаємо сухою зеленню, накриваємо кришкою і тушимо 20 хвилин.
Підлива з шампіньйонів і курки готова. Смачного!
- Дата публикации: 04.12.16 - 15:53
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
Пошук рецептів
- Нас вже 28487, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40827
Навіщо потрібен цей сайт?
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів
або увійти →
Рекомендуем почитать
Рецепт тижня