Слойоні пиріжки з м'ясом
Ці пиріжки — ідеально підійдуть в якості закуски на будь-якому святковому столі. Готувати їх дуже просто та легко, а головне вони завжди виходять смачними, соковитими, хрусткими й в той же час ніжними.
Список ингредиентов
- слойоне тісто — 500 г
- м'ясний фарш — 500 г
- курячі яйця — 1 шт
- вершкове масло — 20 г
- цибуля — 2 шт
- чорний мелений перець — за маком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Цибулю чистимо й подрібнюємо ножем на кубики. Далі, додаємо до фаршу цибулю, сіль, перець за смаком і добре все перемішуємо.
Тісто розкачуємо й нарізаємо на квадрати. На кожен квадрат викладаємо фарш й зліплюємо краї, як піраміду.
Деко для запікання змащуємо вершковим маслом й перекладаємо на нього пиріжки.
Яйце збиваємо й змащуємо пиріжки. Ставимо деко в розігріту духовку на 15-18хвилин при температурі 200 градусів. Потім, температуру зменшуємо до 150 градусів та випікаємо ще 15 хвилин.
Слойоні пиріжки з м'ясом готові. Смачного!
- Дата публикации: 04.12.16 - 17:17
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.