Слойоні пиріжки з м'ясом

Ці пиріжки — ідеально підійдуть в якості закуски на будь-якому святковому столі. Готувати їх дуже просто та легко, а головне вони завжди виходять смачними, соковитими, хрусткими й в той же час ніжними.

Список ингредиентов

  • слойоне тісто500 г
  • м'ясний фарш500 г
  • курячі яйця1 шт
  • вершкове масло20 г
  • цибуля2 шт
  • чорний мелений перецьза маком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Цибулю чистимо й подрібнюємо ножем на кубики. Далі, додаємо до фаршу цибулю, сіль, перець за смаком і добре все перемішуємо.

Тісто розкачуємо й нарізаємо на квадрати. На кожен квадрат викладаємо фарш й зліплюємо краї, як піраміду.
Деко для запікання змащуємо вершковим маслом й перекладаємо на нього пиріжки.

Яйце збиваємо й змащуємо пиріжки. Ставимо деко в розігріту духовку на 15-18хвилин при температурі 200 градусів. Потім, температуру зменшуємо до 150 градусів та випікаємо ще 15 хвилин.

Слойоні пиріжки з м'ясом готові. Смачного!