Яблучний бісквіт

Яблучний бісквіт — виходить смачним, пишним, в міру солодким та ніжним. Ідеально підійде для десерту або перекусу.

Список ингредиентов

  • яблука4 шт
  • курячі яйця6 шт
  • вершкове масло100 г
  • цукор300 г
  • вершки100 мл
  • коричневий цукор100 г
  • борошно пшеничне300 г
  • ваніль10 мл
  • кориця1 шт
  • цукрова пудра1 ст. ложка
  • сільдрібка

Способ приготовления

Яблука миємо, чистимо від шкірки та насіння й нарізаємо на кубики.

В каструлі розігріваємо вершкове масло, додаємо коричневий цукор й перемішуємо. Додаємо ванілін, корицю, яблука й готуємо ще 7-10 хвилин. Вливаємо вершки й перемішуємо.

До яєць додаємо цукор й збиваємо до пишності, міксером. Просіюємо борошно й замішуємо тісто. Додаємо яблука й перемішуємо.

Готове тісто викладаємо в форму для запікання. Ставимо форму в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 190 градусів.

Готовий яблучний бісквіт посіпаємо цукровою пудрою й подаємо до столу. Смачного!