Куряче філе, фаршироване грибами

Куряче філе фаршироване да щей грибами - це один із простих рецептів приготування. Філе з хрусткою скоринкою та насичене грибною начинкою, неодмінно прикрасить ваш святковий стіл.

Список ингредиентов

  • куряче філе150 г
  • паприка1/2 ст. ложки
  • білий перець1 чайна ложка
  • оливкова олія1/2 ст. ложки
  • гриби70 г
  • чорнослив2 шт
  • томатний соус3 ст. ложки
  • сир пармезан 2 ст. ложки
  • сільдрібку

Способ приготовления

Куряче філе миємо, просушуємо паперовим рушником. Відбиваємо молоточком , щоб м'ясо було однієї товщини. Посипаємо філе паприкою, сіллю, перцем і залишаємо на 15 хвилин для маринування.

Гриби чистимо, миємо, нарізаємо пластинами і обсмажуємо на олії до готовності. Добавляємо до грибів подрібнений чорнослив, тертий сир і ретельно перемішуємо.

Начинку розкладаємо по всій поверхні куриної грудки і звертаємо в рулет.

Викладаємо на змазане деко для випікання і ставимо в розігріту духовку на 30-40 хвилин при температурі 200 градусів до готовності.

Куряче філе фаршироване грибами готове. До столу подаємо з томатним соусом. Смачного!