Куряче філе, фаршироване грибами
Куряче філе фаршироване да щей грибами - це один із простих рецептів приготування. Філе з хрусткою скоринкою та насичене грибною начинкою, неодмінно прикрасить ваш святковий стіл.
- Основной ингредиент: куриное филе
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- куряче філе — 150 г
- паприка — 1/2 ст. ложки
- білий перець — 1 чайна ложка
- оливкова олія — 1/2 ст. ложки
- гриби — 70 г
- чорнослив — 2 шт
- томатний соус — 3 ст. ложки
- сир пармезан — 2 ст. ложки
- сіль — дрібку
Способ приготовления
Куряче філе миємо, просушуємо паперовим рушником. Відбиваємо молоточком , щоб м'ясо було однієї товщини. Посипаємо філе паприкою, сіллю, перцем і залишаємо на 15 хвилин для маринування.
Гриби чистимо, миємо, нарізаємо пластинами і обсмажуємо на олії до готовності. Добавляємо до грибів подрібнений чорнослив, тертий сир і ретельно перемішуємо.
Начинку розкладаємо по всій поверхні куриної грудки і звертаємо в рулет.
Викладаємо на змазане деко для випікання і ставимо в розігріту духовку на 30-40 хвилин при температурі 200 градусів до готовності.
Куряче філе фаршироване грибами готове. До столу подаємо з томатним соусом. Смачного!
- Дата публикации: 05.12.16 - 13:20
- Добавлен в кулинарную книгу: 0