Підлива з грибів
Таку підливу можна приготувати із свіжих або заморожених грибів. Вона підійде для страв з картоплі, макарон та круп. В якості спеції рекомендуємо кріп, італійські трави.
Список ингредиентов
- гриби — 400 г
- цибуля — 1 шт
- сметана — 1/2 стакана
- вершкове масло — 20 г
- італійські трави — за смаком
- сіль — за маком
Способ приготовления
Цибулю чистимо, нарізаємо на кільця й обсмажуємо на вершковому маслі 5 хвилин.
Гриби чистимо, нарізаємо на шматки й додаємо до цибулі. Додаємо сіль, спеції за смаком й тушкуємо 10 хвилин.
Потім додаємо сметану та добре перемішуємо, готуємо ще 5 хвилин.
Підлива з грибів готова. Смачного!
- Дата публикации: 05.12.16 - 13:32
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.