Підлива з грибів

Таку підливу можна приготувати із свіжих або заморожених грибів. Вона підійде для страв з картоплі, макарон та круп. В якості спеції рекомендуємо кріп, італійські трави.

Список ингредиентов

  • гриби400 г
  • цибуля1 шт
  • сметана1/2 стакана
  • вершкове масло20 г
  • італійські травиза смаком
  • сільза маком

Способ приготовления

Цибулю чистимо, нарізаємо на кільця й обсмажуємо на вершковому маслі 5 хвилин.

Гриби чистимо, нарізаємо на шматки й додаємо до цибулі. Додаємо сіль, спеції за смаком й тушкуємо 10 хвилин.
Потім додаємо сметану та добре перемішуємо, готуємо ще 5 хвилин.

Підлива з грибів готова. Смачного!