Запечені шампіньйони з фаршем
Шампіньйони запечені з м'ясним фаршем - це дуже прекрасний варіант смачного і прекрасного обіду. Гриби і м'ясо багаті на білки і вітаміни.
Список ингредиентов
- фарш курячий — 300 г
- шампіньйони — 10 шт
- цибуля — 1 шт
- сир вершковий — 2 ст. ложки
- твердий сир — 100 г
- соняшникова олія — 1 ст. ложка
- петрушка — 1 пучок
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Шампіньйони миємо, просушуємо паперовим рушником. Відокремлюємо ніжки від капелюшок. Ніжки дрібно кришимо.
Часник, цибулю чистимо, миємо і пропускаємо через м'ясорубку. Суміш додаємо до фаршу і сюди додаємо покришені ніжки і все ретельно перемішуємо.
Твердий сир натираємо на крупній тертушці.
Петрушку миємо і дрібно нарубуємо.
До фаршу додаємо сир, петрушку, вершковий сир, олію, сіль, перець і все перемішуємо.
Фаршируємо капелюхи грибів і викладаємо на форму для випікання, застелену пекарським папером.
Ставимо випікатися в розігріту духовку на 25 хвилин при температурі 200 градусів.
Запечені шампіньйони з фаршем готові. Подавати до столу у теплому вигляді. Смачного!
- Дата публикации: 05.12.16 - 19:49
- Добавлен в кулинарную книгу: 0