Запечені шампіньйони з фаршем

Шампіньйони запечені з м'ясним фаршем - це дуже прекрасний варіант смачного і прекрасного обіду. Гриби і м'ясо багаті на білки і вітаміни.

Список ингредиентов

  • фарш курячий300 г
  • шампіньйони10 шт
  • цибуля 1 шт
  • сир вершковий2 ст. ложки
  • твердий сир100 г
  • соняшникова олія1 ст. ложка
  • петрушка1 пучок
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Шампіньйони миємо, просушуємо паперовим рушником. Відокремлюємо ніжки від капелюшок. Ніжки дрібно кришимо.

Часник, цибулю чистимо, миємо і пропускаємо через м'ясорубку. Суміш додаємо до фаршу і сюди додаємо покришені ніжки і все ретельно перемішуємо.

Твердий сир натираємо на крупній тертушці.

Петрушку миємо і дрібно нарубуємо.

До фаршу додаємо сир, петрушку, вершковий сир, олію, сіль, перець і все перемішуємо.

Фаршируємо капелюхи грибів і викладаємо на форму для випікання, застелену пекарським папером.

Ставимо випікатися в розігріту духовку на 25 хвилин при температурі 200 градусів.

Запечені шампіньйони з фаршем готові. Подавати до столу у теплому вигляді. Смачного!