Листкове тісто з фаршем

Випічка з листкового тіста з фаршем - це завжди смачно і корисно. Таку випічку можна приготувати на торжество, на сімейний обід і навіть взяти з собою для швидкого перекусу.

  • Основной ингредиент: фарш
  • Обобщенное название: рулет

Список ингредиентов

  • листкове тісто бездріжджове450 г
  • яловичий фарш450 г
  • болгарський перець2 шт
  • курячі яйця2 шт
  • цибуля130 г
  • спеціїза маком
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Цибулю чистимо, миємо і дрібно кришимо.

До фаршу додаємо цибулю, яйце, сіль, перець, спеції і ретельно перемішуємо.

Болгарський перець миємо і нарізаємо смужками.

Тісто розділяємо на дві половинки, розкачуємо товщиною до 3 міліметрів. На одну частину тіста кладемо половину фарша і половину перця. Решту фаршу і перця , кладемо на другу частину тіста.

Згортаємо рулетом і кладемо на деко для випікання. Кулінарним пензликом, змазуємо рулети яйцем і ставимо випікатися в розігріту духовку на 45 хвилин при температурі 180 градусів до золотистої скоринки.

Листкове тісто з фаршем готове. Перед подачею розріжте на шматки. Смачного!