Листкове тісто з фаршем
Випічка з листкового тіста з фаршем - це завжди смачно і корисно. Таку випічку можна приготувати на торжество, на сімейний обід і навіть взяти з собою для швидкого перекусу.
Список ингредиентов
- листкове тісто бездріжджове — 450 г
- яловичий фарш — 450 г
- болгарський перець — 2 шт
- курячі яйця — 2 шт
- цибуля — 130 г
- спеції — за маком
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
Способ приготовления
Цибулю чистимо, миємо і дрібно кришимо.
До фаршу додаємо цибулю, яйце, сіль, перець, спеції і ретельно перемішуємо.
Болгарський перець миємо і нарізаємо смужками.
Тісто розділяємо на дві половинки, розкачуємо товщиною до 3 міліметрів. На одну частину тіста кладемо половину фарша і половину перця. Решту фаршу і перця , кладемо на другу частину тіста.
Згортаємо рулетом і кладемо на деко для випікання. Кулінарним пензликом, змазуємо рулети яйцем і ставимо випікатися в розігріту духовку на 45 хвилин при температурі 180 градусів до золотистої скоринки.
Листкове тісто з фаршем готове. Перед подачею розріжте на шматки. Смачного!
- Дата публикации: 05.12.16 - 20:21
- Добавлен в кулинарную книгу: 0