Качка в рукаві
Качка в рукаві — неодмінно стане вашою коронною стравою. Рум'яна скоринка та м'яке ніжне м'ясо, нікого не залишить байдужим. Рукав для запікання дуже зручний, а також з ним качка ніколи не буде сухою.
Список ингредиентов
- качка — 1,5 кг
- яблука — 2 шт
- лимон — 1 шт
- мед — 1 ст. ложка
- оливкова олія — 1 ст. ложка
- чорний мелений перець — за маком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Видавлюємо сік з лимону й додаємо до нього соєвий соус, мед та оливкову олію, все перемішуємо.
Качку миємо й насухо витираємо рушником. Потім, натираємо сіллю та перцем за смаком.
Заливаємо качку маринадом і залишаємо на ніч в холодильнику.
Яблука миємо, чистимо від насіння й нарізаємо на пластинки.
Далі, начиняємо качку яблуками. Кладемо качку в рукав для запікання й перекладаємо на деко. Ставимо деко в розігріту духовку на 90 хвилин при температурі 190 градусів.
Качка в рукаві готова. Смачного!
- Дата публикации: 05.12.16 - 21:35
- Добавлен в кулинарную книгу: 3
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.