Качка в рукаві

Качка в рукаві — неодмінно стане вашою коронною стравою. Рум'яна скоринка та м'яке ніжне м'ясо, нікого не залишить байдужим. Рукав для запікання дуже зручний, а також з ним качка ніколи не буде сухою.

  • Основной ингредиент: утка
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • качка1,5 кг
  • яблука2 шт
  • лимон1 шт
  • мед1 ст. ложка
  • оливкова олія1 ст. ложка
  • чорний мелений перецьза маком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Видавлюємо сік з лимону й додаємо до нього соєвий соус, мед та оливкову олію, все перемішуємо.

Качку миємо й насухо витираємо рушником. Потім, натираємо сіллю та перцем за смаком.

Заливаємо качку маринадом і залишаємо на ніч в холодильнику.

Яблука миємо, чистимо від насіння й нарізаємо на пластинки.

Далі, начиняємо качку яблуками. Кладемо качку в рукав для запікання й перекладаємо на деко. Ставимо деко в розігріту духовку на 90 хвилин при температурі 190 градусів.

Качка в рукаві готова. Смачного!