Фарширована риба
Запечена фарширована риба корисна і смачна страва. Лимон придає аромат і кислинку а овочі роблять рибу сочнішою.
Список ингредиентов
- щука — 2 кг
- цибуля — 1 шт
- солодкий перець — 1 шт
- морква — 1 шт
- лимон — 1 шт
- приправа до риби — за маком
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Щуку чистимо від люски, внутрощів, промиваємо холодною водою і робимо декілька надрізів в подовж хребта.
Посипаємо рибу сіллю, спеціями, змазуємо і залишаємо в холодильнику на 1 годину для маринування.
Цибулю, перець і моркву чистимо, миємо, нарізаємо кільцями.
Лимонку миємо і нарізаємо тоненькими кружечками.
В середину риби накладаємо цибулю, моркву, перець а в надрізи вставляємо лимон.
Кладемо рибу на деко, змазане олією і ставимо в духовку запікатися на 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Фарширована риба готова. До столу краще подавати теплою. Смачного!
- Дата публикации: 05.12.16 - 20:49
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.