Фарширована качка гречаною кашею
Наближаються свята і кожна господинябуде готувати свою коронну страву. Найкраще, це приготувати фаршировану качку з кашею або яблуками.
Список ингредиентов
- качка — 4 кг
- гречані крупи — 1 стакан
- яблука — 4 шт
- приправи до качки — за смаком
- лавровий лист — 2 шт
- чорний мелений перець — за маком
- сіль — за смаком
- соняшникова олія — 20 г
- цибуля — 1 шт
- морква — 1 шт
Способ приготовления
Беремо готову тушку качки миємо, просушуємо і натираємо сіллю, спеціями, перцем і залишаємо на 3 години для маринування.
гречану крупу миємо та відварюємо в підсоленій воді. Залишаємо охолонути.
Цибулю, моркву чистимо, миємо і кришимо кубиками.
Овочі обсмажуємо на олії, добавляємо до каши і перемішуємо.
Яблука миємо, чистимо від насіння й нарізаємо на пластинки.
Далі, начиняємо качку кашею з яблуками. Зашиваємо її нитками і кладемо у змазану олією форму для запікання.
Ставимо деко в розігріту духовку на 90 хвилин при температурі 190 градусів. Час від часу качку перевертайте і поливайте соком, який буде виділятися при запіканні.
Фарширована качка готова. Смачного!
- Дата публикации: 06.12.16 - 11:54
- Добавлен в кулинарную книгу: 0