Бісквітний торт з яблуками
Бісквітний торт з яблуками виходить дуже ніжним, смачним в міру солодкий з яблучною кислинкою. Такий торт прикрасить святковий стіл або сімейне чаювання.
Список ингредиентов
- яблука — 4 шт
- борошно пшеничне — 300 г
- курячі яйця — 6 шт
- цукор — 300 г
- вершкове масло — 100 г
- вершки — 100 мл
- ванілін — 10 мл
- кориця — 1 шт
- цукрова пудра — 1 ст. ложка
- сіль — дрібка
Способ приготовления
Яблука миємо, чистимо від шкірки та насіння й нарізаємо на кубики.
В каструлі розігріваємо вершкове масло, додаємо цукор перемішуємо. Додаємо ванілін, корицю, яблука й готуємо ще 7-10 хвилин. Вливаємо вершки й перемішуємо.
До яєць додаємо цукор й збиваємо до пишності, міксером. Просіюємо борошно й замішуємо тісто.
Готове тісто викладаємо в форму для запікання. Ставимо форму в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 190 градусів. Після випікання охолоджуємо і гострим ножем розрізаємо бісквіт пополам. Обидві половинки змазуємо кремом і з'єднуємо ставимо до холодильника на годину для пропитки.
Готовий бісквітний торт з яблуками, посипаємо цукровою пудрою й подаємо до столу. Смачного!
- Дата публикации: 06.12.16 - 13:39
- Добавлен в кулинарную книгу: 0