Бісквітний торт з яблуками

Бісквітний торт з яблуками виходить дуже ніжним, смачним в міру солодкий з яблучною кислинкою. Такий торт прикрасить святковий стіл або сімейне чаювання.

  • Основной ингредиент: яблоки
  • Обобщенное название: торт

Список ингредиентов

  • яблука4 шт
  • борошно пшеничне300 г
  • курячі яйця6 шт
  • цукор300 г
  • вершкове масло100 г
  • вершки100 мл
  • ванілін10 мл
  • кориця1 шт
  • цукрова пудра1 ст. ложка
  • сільдрібка

Способ приготовления

Яблука миємо, чистимо від шкірки та насіння й нарізаємо на кубики.

В каструлі розігріваємо вершкове масло, додаємо цукор перемішуємо. Додаємо ванілін, корицю, яблука й готуємо ще 7-10 хвилин. Вливаємо вершки й перемішуємо.

До яєць додаємо цукор й збиваємо до пишності, міксером. Просіюємо борошно й замішуємо тісто.

Готове тісто викладаємо в форму для запікання. Ставимо форму в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 190 градусів. Після випікання охолоджуємо і гострим ножем розрізаємо бісквіт пополам. Обидві половинки змазуємо кремом і з'єднуємо ставимо до холодильника на годину для пропитки.

Готовий бісквітний торт з яблуками, посипаємо цукровою пудрою й подаємо до столу. Смачного!