Запечена фарширована щука
Дуже смачні рибні страви можна приготувати з річкової риби. Для нашого блюда ідеально підійде щука. Її можна легко нафарширувати овочами, які придадуть надзвичайний смак.
Список ингредиентов
- щука — 3 кг
- цибуля — 2 шт
- майонез — 100 г
- лавровий лист — 2 шт
- солодкий перець — 1 шт
- лимон — 1 шт
- спеції до риби — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Щуку чистимо від люски, внутрощів, промиваємо холодною водою і просушуємо.
Посипаємо рибу сіллю, спеціями, змазуємо майонезом і залишаємо в холодильнику на 1 годину для маринування.
Цибулю, перець чистимо, миємо, нарізаємо кільцями.
Лимонку миємо і нарізаємо тоненькими кружечками.
В середину риби накладаємо цибулю, перець, лимон.
Кладемо рибу на деко, змазане олією і ставимо в духовку запікатися на 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Запечена фарширована щука готова. До столу краще подавати теплою. Смачного!
- Дата публикации: 06.12.16 - 15:14
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.