Запечена фарширована щука

Дуже смачні рибні страви можна приготувати з річкової риби. Для нашого блюда ідеально підійде щука. Її можна легко нафарширувати овочами, які придадуть надзвичайний смак.

  • Основной ингредиент: щука
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • щука3 кг
  • цибуля2 шт
  • майонез100 г
  • лавровий лист2 шт
  • солодкий перець1 шт
  • лимон1 шт
  • спеції до рибиза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Щуку чистимо від люски, внутрощів, промиваємо холодною водою і просушуємо.

Посипаємо рибу сіллю, спеціями, змазуємо майонезом і залишаємо в холодильнику на 1 годину для маринування.

Цибулю, перець чистимо, миємо, нарізаємо кільцями.

Лимонку миємо і нарізаємо тоненькими кружечками.

В середину риби накладаємо цибулю, перець, лимон.

Кладемо рибу на деко, змазане олією і ставимо в духовку запікатися на 50 хвилин при температурі 180 градусів.

Запечена фарширована щука готова. До столу краще подавати теплою. Смачного!