Печені пиріжки
Печені пиріжки - це традиційне російське блюдо. Готуються вони швидко а для начинки ми візмемо картоплю. Тоді пиріжки будуть смачними, ароматними та ситними.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 320 г
- курячі яйця — 1 шт
- вершкове масло — 30 г
- молоко — 200 мл
- цибуля — 1 шт
- картопля — 4 шт
- сухі дріжджі — 10 г
- цукор — 1 ст. ложка
- соняшникова олія — 2 ст. ложки
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
В тепле молоко додаємо сухі дріжджі та цукор, перемішуємо й залишаємо на 10 хвилин.
Потім додаємо сіль, розтоплене вершкове масло та яйце, все перемішуємо. Просіюємо борошно й замішуємо тісто. Залишаємо тісто в теплому місці на 1 годину.
Картоплю миємо, перекладаємо в каструлю, заливаємо водою й відварюємо до готовності.
Цибулю чистимо й подрібнюємо ножем. Викладаємо на розігріту сковороду з олією й обсмажуємо до золотистого відтінку.
Картоплю чистимо від шкірки й нарізаємо на кубики. Додаємо до картоплі цибулю, сіль, перець за смаком й перемішуємо.
Тісто розділяємо на однакові частинки. Кожну частину розкачуємо, викладаємо по 2 столові ложки начинки й ліпимо пиріжки.
Перекладаємо пиріжки на деко для запікання. Ставимо деко в розігріту духовку на 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Печені пиріжки готові. Подавати до столу теплими. Смачного!
- Дата публикации: 06.12.16 - 17:50
- Добавлен в кулинарную книгу: 0