Тушена качка в сметані
Тушене качка в сметані — це дуже смачна страва, яка підійде для будь-якого святково столу. Подавати качку в сметані можна до різного гарніру, за вашим смаком. Готувати не складно, а просто.
Список ингредиентов
- качка — 1 шт
- яблука — 3 шт
- сметана — 250 г
- вода — 150 мл
- цибуля — 2 шт
- соняшникова олія — 5 ст. ложок
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
Способ приготовления
Тушку качки помити та дати обсохнути. Далі, нарізати на куски.
Цибулю чистимо й подрібнюємо ножем.
Яблука миємо, чистимо від насіння й нарізаємо на кубики.
Викладаємо качку на розігріту сковороду з олією та обсмажуємо до золотистої скоринки з обох сторін.
На окремій сковороді обсмажуємо цибулю та яблука, на протязі 3-5 хвилин.
Качку солимо та перчимо за смаком. Додаємо до неї цибулю й яблука, заливаємо водою й тушкуємо приблизно 1 годину під закритою кришкою на маленькому вогні. В кінці, додаємо сметану й перемішуємо.
Тушена качка в сметані готова. Смачного!
- Дата публикации: 06.12.16 - 18:30
- Добавлен в кулинарную книгу: 0