Тертий пиріг
До вас скоро придуть гості а до чаю немає солоденького. Нетурбуйтеся ми навчимо, як швидко приготувати смачний, хрусткий тертий пиріг на вершковому маслі.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 4 стакани
- вершкове масло — 200 г
- курячі яйця — 2 шт
- цукор — 200 г
- ванілін — 2 г
- сода — 1/2 чайної ложки
- оцет — 1/2 чайної ложки
- варення малини — 1 стакан
Способ приготовления
До масла кімнатної температури додаємо ванілін, цукор і збиваємо міксером до кремоподібної маси.
До кремової маси додаємо яйця, гашену соду і ще раз перемішуємо.
Поступово додаємо просіяне борошно до маси і замішуємо тісто за допомогою міксера.
Тісто розділяємо на дві частини. Більшу частину залишаємо а до меншої додаємо півсклянки борошна і вимішуємо до однорідності.
Деко для випіканя застилаємо пергаментним папером і викладаємо більшу частину тіста. На тістот викладаємо малинове варення.
Меншу частину тіста скатуємо в кульку і натираємо на верх варення за допомогою великої тертушки.
Ставимо пиріг випікатися в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 190 градусів.
Тертий пиріг готовий. Перед подачею до столу, розріжте пиріг гострим ножем на ромбики. Смачного!
- Дата публикации: 06.12.16 - 20:05
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)