Шампіньйони, фаршировані куркою

Для приготування цієї закуски, вам знадобляться всього два основні інгрідієнти. Це курячий фарш і гриби, в нашому випадку це шампіньйони.

Список ингредиентов

  • шампіньйони15 шт
  • курячий фарш300 г
  • цибуля 1 шт
  • сметана200 г
  • твердий сир50 г
  • соняшникова олія50 г
  • часник4 зубчика
  • базилікза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Шампіньйони миємо, чистимо і відокремлюємо від ніжки.

Цибулю чистимо, миємо і дрібно кришимо разом із ніжками.

Суміш солимо, перчимо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору.

Потім додаємо сметану і тушкуємо 5 хвилин, охолоджуєм.

До курячого фаршу додаємо сіль, перець, базилік, рубаний часник, перемішуємо ретельно і обсмажуємо на олії.

Шапочки грибів спочатку наповнюємо фаршем а потім сметанною масою. Викладаємо на деко для випікання змащенне олією і ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів. За 5 хвилин до готовності посипте гриби тертим сиром.

Шампіньйони, фаршировані куркою готові. Смачного!