Торт без випічки
Окрім, сметани та печива — для торта без випічки знадобиться лише цукор. Подрібнити, змішати та викласти на тарілку — що може бути простіше? Особливість цього десерту є широка прослойка з печива.
Список ингредиентов
- печиво — 400 г
- пісочне печиво — 200 г
- цукор — 70 г
- сметана — 300 мл
Способ приготовления
Печиво подрібнюємо в крихту.
Густу сметану з високим процентом жирності змішуємо з цукром до однорідності.
Частину крему залишаємо, а іншу перемішуємо з подрібненим печивом.
В миску з високими бортиками викладаємо одним шаром пісочне печиво. Далі, викладаємо начинку й поверх пісочне печиво. Змащуємо сметаною, яка залишилася й ставимо до холодильника на 30-60 хвилин.
Готовий торт перевертаємо й посипаємо крихтою печива.
Торт без випічки готовий. Смачного!
- Дата публикации: 07.12.16 - 15:08
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.