Торт без випічки

Окрім, сметани та печива — для торта без випічки знадобиться лише цукор. Подрібнити, змішати та викласти на тарілку — що може бути простіше? Особливість цього десерту є широка прослойка з печива.

Список ингредиентов

  • печиво400 г
  • пісочне печиво200 г
  • цукор70 г
  • сметана300 мл

Способ приготовления

Печиво подрібнюємо в крихту.

Густу сметану з високим процентом жирності змішуємо з цукром до однорідності.

Частину крему залишаємо, а іншу перемішуємо з подрібненим печивом.

В миску з високими бортиками викладаємо одним шаром пісочне печиво. Далі, викладаємо начинку й поверх пісочне печиво. Змащуємо сметаною, яка залишилася й ставимо до холодильника на 30-60 хвилин.

Готовий торт перевертаємо й посипаємо крихтою печива.

Торт без випічки готовий. Смачного!