Пиріжки з слойоного тіста з яблуками
Приготування пиріжків, з слойоного тіста з яблуками, багато часу незайме. Випічка буде ніжно солодка з яблучною кислинкою. Такі пиріжки зручно брати з собою для перекусу.
Список ингредиентов
- яблука — 5 шт
- слойоне тісто — 500 г
- цукор — 160 г
- вершкове масло — 2 ст. ложки
- кориця — за смаком
- родзинки — 100 г
Способ приготовления
Яблука миємо, чистимо від шкірки, насіння й дрібно кришимо на кубики.
Вершкове масло розігріваємо на сковороді. Додаємо яблука й обсмажуємо до м'якоті. Потім добавляємо цукор, корицю і перемішуємо.
Тісто розкачуємо, розрізаємо на квадратики. Викладаємо начинку й ліпимо конвертики.
Перекладаємо конвертики на деко для запікання, застелене пергаментом.
Ставимо деко в розігріту духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Яблука миємо, чистимо від шкірки, насіння й нарізаємо на кубики.
Вершкове масло розігріваємо на сковороді й обсмажуємо в ньому яблука до м'якості. Додаємо цукор, корицю та перемішуємо.
Тісто розкачуємо, розрізаємо на квадрати. Викладаємо начинку й ліпимо конвертики.
Перекладаємо конвертики на деко для запікання. Ставимо деко в розігріту духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Пиріжки з слойоного тіста з яблуками готові. Смачного!
- Дата публикации: 07.12.16 - 15:21
- Добавлен в кулинарную книгу: 0