Пиріжки з слойоного тіста з яблуками

Приготування пиріжків, з слойоного тіста з яблуками, багато часу незайме. Випічка буде ніжно солодка з яблучною кислинкою. Такі пиріжки зручно брати з собою для перекусу.

Список ингредиентов

  • яблука5 шт
  • слойоне тісто 500 г
  • цукор160 г
  • вершкове масло2 ст. ложки
  • корицяза смаком
  • родзинки100 г

Способ приготовления

Яблука миємо, чистимо від шкірки, насіння й дрібно кришимо на кубики.

Вершкове масло розігріваємо на сковороді. Додаємо яблука й обсмажуємо до м'якоті. Потім добавляємо цукор, корицю і перемішуємо.

Тісто розкачуємо, розрізаємо на квадратики. Викладаємо начинку й ліпимо конвертики.

Перекладаємо конвертики на деко для запікання, застелене пергаментом.

Ставимо деко в розігріту духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів.

Яблука миємо, чистимо від шкірки, насіння й нарізаємо на кубики.

Вершкове масло розігріваємо на сковороді й обсмажуємо в ньому яблука до м'якості. Додаємо цукор, корицю та перемішуємо.

Тісто розкачуємо, розрізаємо на квадрати. Викладаємо начинку й ліпимо конвертики.

Перекладаємо конвертики на деко для запікання. Ставимо деко в розігріту духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів.

Пиріжки з слойоного тіста з яблуками готові. Смачного!